Har du blitt stoppet av politiet?

Å bli stoppet opp av politiet kan være en påkjenning for de fleste. Selv om man ikke har gjort noe galt, kan man fort oppleve følelsen av angst og frykt.

Det er viktig å forsøke å beholde roen i slike situasjoner og huske på at selv om du har noen plikter i møte med politiet, har du også rettigheter.

Hvem kan du kontakte?

Vi vil høre fra deg!

Vi ønsker å høre om dine opplevelser i møte med politiet. Kan du ta deg noen få minutter til å svare på undersøkelsen under?

Du er selvsagt helt anonym*. Tusen takk for hjelpen!

* Vi ønsker å ivareta ditt personvern: Undersøkelsen er anonym. Unngå derfor å fylle ut sensitiv informasjon som kan knyttes tilbake til deg i fritekstfeltene. Ettersom spørreskjemaet skjer ved bruk av Typeform, vil det likevel behandles personopplysninger.

I tillegg til kartlegging, vil opplysningene kunne brukes til i den etterfølgende evalueringen av kvitteringsordningen etter dens avslutning i september.

Det er frivillig å svare på undersøkelsen, og du velger selv om du vil svare på alle spørsmålene. Innsamlingen av opplysninger baseres på samtykke etter GDPR artikkel 6 nr. 1 bokstav a), og GDPR artikkel 9 nr. 2 bokstav a).

Har du spørsmål, kommentarer eller vil utøve dine rettigheter, kan du ta kontakt med oss i Rettssenteret: Telefon: 970 05 597, e-post: post@rettssenteret.no

Under finner du svar på dine plikter, rettigheter, og andre tips, basert på håndboken «Dine rettigheter og plikter i møte med politiet».

Hva er dine rettigheter og plikter?

Del denne siden:

Fant du ikke det du lette etter?

illustrasjon av en telefon

Ring eller send sms

Vi svarer deg:
Mandag-Fredag 09-17
Illustrasjon av e-post icon

Du kan sende oss e-post

Vi svarer så fort vi kan, senest innen 24 timer.